Блог / Блог/

Tоп моделът Easywalker Harvey³ – всичко, което трябва да знаете за новата колекция

Tоп моделът Easywalker Harvey³ – всичко, което трябва да знаете за новата колекция

Tоп моделът Easywalker Harvey всичко, което трябва да знаете за новата колекция

През 2018 г. стартира първата колекция на Harvey. Тя е създаденa, за да могат родителите и техните новородени да бъдат непрестанно заедно, като същевременно лесно да изследват света около тях. Оттогава тази невероятна количка получава редица награди. От Easywalker продължават да подобряват Easywalker Harvey, за да се адаптира по най-добрия начин към младите родители. Третото поколение е изпълнено с чар. По-добра е от всякога, по-елегантна от преди и дори вози по-добре. Бутайте и изследвайте този славен свят с лекота!

Нека започнем, като ви кажем какво прави колекцията на Harvey толкова страхотна като цяло. На първо място, това е много приятното усещане по време на разходка, както за Вашето бебе, така и за Вас. Със своите големи колела, страхотно окачване, различни позиции на седалката, Вие и Вашето бебенце можете вече лесно и удобно да изследвате този славен свят заедно. Второ, тя е изключително лека и компактна в сгънато състояние, което улеснява пътуването с Вашето бебе. Трето, Easywalker Harvey ³ се адаптира според нуждите Ви, защото можете да я преобразувате дори в дуо количка за по-малък брат или сестра. И накрая, с мисъл за природата, тъканите й са изработени от рециклирани PET бутилки, така че тя е не само красива, но и устойчива.

Все още не сте убедени? А може би просто сте много любопитни за останалите подробности, подобрения, различни цветове и разлики между Harvey³ и Harvey³ Premium? Е, определено продължете да четете, защото обожаваме да говорим за колекцията Harvey!

8 подобрения от Harvey² до Harvey³

  1. По-големи колела: За още по-плавно и комфортно каране по всякакви повърхности.
  2. Удължаваща се опора за крачетата: подложката за крачета може да бъде удължена, когато бебето Ви е пораснало, така че да му е удобно, независимо от възрастта или размера.
  3. Устойчиви тъкани: защото искаме децата ни да се радват на този свят толкова дълго, колкото могат.
  4. Уникална система за аксесоари: за добавяне на практични или забавни аксесоари.
  1. Ергономичен колан с 3 позиции: за да можете лесно да вдигнете детето от седалката. Коланът също може да бъде удължен, след като детето Ви порасне.
  2. Увеличен слънцезащитен сенник: за защита на Вашето бебе от слънцето.
  3. Изключително просторен кош за новородено: за повече комфорт.
  4. XL сенник на коша за новородено: за предпазване на бебето от слънцето и за дълго и комфортно спане по време на разходка.

Виждате ли сега защо толкова обичаме тази количка? А има и още! За тези, които искат да направят крачка на горе, имаме Harvey³ Premium.

Разлики между Harvey³ и Harvey³ Premium

1. Матрак с регулация на наклона с анти-рефлуксна функция: предлага максимален комфорт.

2. Допълнителен вентилационен отвор на коша за новородено: за повече свеж въздух и за да може Вашето бебе да гледа навън, ако предпочита да лежи по корем, разбира се.

3. Магнитна катарама на коланите: така можете да извадите детето си още по-бързо и по-лесно от седалката.

4. Джоб на гърба на седалката: за да държите вещи, като портфейл и ключове, на една ръка разстояние. Може да се използва и за бърз достъп до любимото Ви списание или книга!

5. Светлоотразителна лента на колелата:  за подобряване на безопасността и за по-красива външност.

6. Багажник с капак и цип: той е голям и се справя надеждно при мокрене.

7. Луксозни материи и детайли: красиви детайли от изкуствена кожа, комбинирани с шевове с форма на диамант на седалката и коша за новородено.

Колекцията от цветове

Сега, когато сте прочели всичко за практичността на Easywalker Harvey³, време е да Ви покажем красива колекция от цветове. Искате повече снимки и подробности? Щракнете върху снимките с цветове, за да посетите колекцията Harvey³ в нашия уебсайт.

Уникална система за аксесоари

Easywalker не се спряхa когато постигнахa меко и удобно пътуване, с тяхната уникална система за аксесоари, можете да бъдете изключително обезопасени и да се забавлявате още повече! Няма нищо по-хубаво от това да видите бебето си да се усмихва, нали ?!

С уникалната система от аксесоари можете да закачите волан и светлодиоден фар към предпазния борд на Вашата Easywalker Harvey³!

Позиции и дуо режим

Harvey³ разполага с дуо режим с много различни възможности:

Кош за новородено и седалка 6+ месеца

Два коша за новородено (нормален + кош за близнаци)

Две седалки 6+ месеца

Животът е чудесен, да вървим!

“След 30 години все още сме вдъхновени и мотивирани да направим процеса на свързване между новите родители и тяхното бебе възможно най-гладко и красиво, като ги мотивираме да излязат и да изследват този славен свят с нашите колички. Ние наистина вярваме, че няма нищо по-красиво от това да преоткриете този свят през очите на Вашето дете. “

Споделят Easywalker

Harvey³ е проектиран да направи това възможно за младите родители. Това е количка, с която екипът на Easywalker се гордее и ние от Bebemax уверено я препоръчваме на всички родители, на чиито нужди отговаря.

Блог

Tоп моделът Easywalker Harvey³ – всичко, което трябва да знаете за новата колекция