Блог /

EASYWALKER: НЕКА ДА ВЪРВИМ ЗАЕДНО!

EASYWALKER: НЕКА ДА ВЪРВИМ ЗАЕДНО!

EASYWALKER: НЕКА ДА ВЪРВИМ ЗАЕДНО

Нидерландската марка Easywalker е основана през 1989 г в гр. Амстердам, като въвежда радикално нова концепция на пазара за детски колички- произвежда първата триколка в Европа. Днес компанията развива наред с бранда Easywalker и още два – MINI by Easywalker и Disney by Easywalker, за които притежава ексклузивни лицензи. Освен познатата марка MINI by Easywalker, от тази година компанията започна да произвежда детски колички под бранда Disney и с изображението на най-обичания герой на Disney-Mickey Mouse.

Марката Easywalker представя:

Комбинирани детски колички:

Детскa количкa Easywalker Harvey2: Това е количката, която расте със семейството. Тя е стилна лека и се сгъва компактно. Когато се появи втори малък член от семейството, детската количка може да се трансформира в двойна количка- количка за близнаци или породени деца. Може да се постави седалка за по-голямото братче или сестриче и кош за новородено за по-малкото; може да се съчетаят две седалки или друга комбинация. Предлага се в следните цветове: Coral Green, Desert Pink, Stone Grey, Ocean Blue, Night Black. Тези цветове се предлагат в комбинация с черно шаси.

Детскa количкa Easywalker Charley: Най-компактната и най-леката количка в категория комбинирани детски колички- тежи само 8 кг (шаси+седалка и шаси+кош за новородено)!

Характеризира се с: амортисьори на 4 колела; регулация на сенника по височина; регулация на дръжката, пълно легнало положение на седалката; регулация на височината на седалката по височина (посредством адаптери); XL сенник

Предлага се в следните цветове: Desert Pink, Cloud Grey, Glacier Blue, Night Black

Детскa количкa MINI by Easywalker Stroller: С емблематичен дизайн, разработен в колоборация с MINI на BMW Group.

Тази количка притежава всички характеристики на детска количка Charley: тежи само 8 кг!; компактна; маневрена, идеална за градски разходки; амортисьори на 4 колела; допълнителна секция на сенника и вентилационен отвор; седалка с пълно легнало положение; може да стои изправена в сгънато положение;

Предлага се в следните цветове: Oxford Black, Soho Grey.

Летни колички:

Детски колички Easywalker Buggy XS: изработени от премиум текстили с най-нови характеристики: с цяла дръжка, с по-големи колела, с включен борд и дъждобран. Супер олекотена конструкция-/само 6 кг!/, която в сгънато положение се побира в кабинното отделение на самолета

Детски колички Easywalker Miley: подходящи както за разходки в града, така и за пътуване. Компактност, лекота и усъвършенстван дизайн са част от характеристиките на детска количка Easywalker Miley, които я правят идеална за разходка в града или за преоткриване на света. Може да се сгъва само с една ръка до размери, подходящи за кабинното отделение на самолета. Фокусирана върху последните модни тенденции, Easywalker Miley е атрактивен продукт за млади и модерни семейства. Текстилът е изработен от рециклирани пластмасови бутилки, което допринася и за устойчива среда.

Детска количка Easywalker Miley разполага с иновативна система за аксесоари, която позволява да се прикрепи към дръжката на количката или предпазния борд ваш любим аксесоар само с един клик- напр. вашия мобилен телефон, поставка за чаша, детско кормило или фар с LED светлина.

Детска количка Easywalker Jackey: е проектирана за съвременни родители, които ценят както стила, така и лекотата при използването на количката. Само с едно натискане на бутон, Jackey се сгъва в компактен, лек и самостоятелно стоящ пакет. Със своите трайни материи и изискани детайли, Jackey е идеален спътник за активни, стилни родители. Пътуването с бъги никога не е било по-лесно!